Zonguldak

Özel İdare'ye 6 adet iş makinesi

Zonguldak İl Özel İdaresi’ne alt yapı ve yol çalışmalarında kullanılmak üzere 6 adet kazıyıcı ve yükleyici kazandırıldı.

Abone Ol

Zonguldak İl Özel İdaresinde yeni alınan 6 Adet İş makinesinin faaliyete alınması ile ilgili program düzenlendi.

Düzenlenen programa, Zonguldak Vali Yardımcısı Muammer Balcı, İl Genel Meclisi  Başkanı Necdet Karaveli, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, İl Genel Meclisi üyeleri, Daire Müdürleri ve İl Özel İdaresi  personelinin katılımı ile gerçekleşti. 

Program Kuran-ı Kerim ve dua edilmesi ile başladı. Kurban kesilerek yeni alınan iş makinaları programı gerçekleşti.

Gerçekleşen program ile ilgili değerlendirmede bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, “Daha hızlı ve kaliteli hizmet noktasında araçlarımızı yenilemeye devam edeceğiz. Kazasız hayırlı bir çalışma ortamı diler hayırlar getirmesini temenni ederim. Bizlere bu noktada destek veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'a, İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, Sayın Valimize ve İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekkür ederim" dedi.

Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, “Araç parkımızın iyileştirme çalışmaları kapsamında  İl Genel   meclisinin aldığı karar doğrultusunda çalışmalarımızı yapmaktayız. Bunun ilk adımı olarak da 6 adet kanal kazıcıyı kurumumuza kazandırdık. Bu doğrultu da daha iyi hizmet edebilmek  için yeni araçları almak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Zonguldak Valiliği  tarafından yapılan açıklamada: “İl Özel İdaremiz, altyapı ve yol çalışmalarında kullanılmak üzere 6 adet kazıyıcı yükleyiciyi envanterine ekledi. Yeni araçlarla, hizmetlerimizi daha hızlı ve verimli bir şekilde vatandaşlarımıza sunacağız. Hayırlı olsun”  denildi.