Zonguldak'ta 2023 yılının başında açılan 409 yataklı Atatürk Devlet Hastanesi'nde otopark sorunu devam ediyor. Otopark yetersizliği nedeniyle hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarının yol kenarlarına park ettikleri araçlar, trafiği tek şeride düşürüyor. Yaşanan sorun nedeniyle araçlar yol kenarına çekerken kazaya davetiye çıkartıyor.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde yaşanan otopark sorunu, özellikle sabah ve akşam saatlerinde yoğunlaşıyor. Hastaneye gelen hasta ve hasta yakınları, hastanenin otoparkında yer bulamadıkları için yol kenarlarına park etmek zorunda kalıyorlar. Bu durum, trafiği tek şeride düşürerek kazaya davetiye çıkartıyor.

Uyuşturucu parasını alamayınca ablasının evini yaktı Uyuşturucu parasını alamayınca ablasının evini yaktı

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nin otopark sorunu, vatandaşları da mağdur ediyor. Hasta ve hasta yakınları, yol kenarlarına park ettikleri araçlar nedeniyle trafikte uzun süre beklemek zorunda kalıyorlar. Bu durum, hastaların ve hasta yakınlarının mağdur olmasına neden oluyor.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nin otopark sorununun çözümü için yetkililerden adım atılması bekleniyor. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Editör: Murat Barutçu