Zonguldak

Perihan ve Berk hayatlarını birleştirdi

Zonguldak'ın başarılı mimarlarından Perihan Rakanoğlu ve Galerici Berk Gülerler Zonguldak Belediye Nikah Salonu'nda düzenlenen törende evlendi.

Abone Ol

Zonguldak'ın amatör sporuna uzun yıllar katkıda bulunan ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) eski İl Başkanı Ömer Rakanoğlu'nun kızı Mimar Perihan Rakanoğlu (Gülerler) ve Galerici Berk Gülerler, hayatlarını birleştirdi. Gönül ve Ömer Rakanoğlu'nun kızı Perihan, Hediye Aydın Salur ve Yetiş Gülerler'in oğlu Berk Gülerler ile Zonguldak Belediye Nikah Salonu'nda düzenlenen törende evlendi. Nikah memurluğunu Dilek Güneş’in üstlendiği törene, Aylin Polat ve Oğuz Eren Bayraktar da şahitlik etti.

Törene Zonguldak eski Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, İŞKUR İl Müdürü Okan Şentürk, Demokrat Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Menderes Uzun, AK Parti Çatalağzı Belediye Başkan adayı Yunus Çoban, eski Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin, şehirdeki siyaset ve spor camiasının yanı sıra Rakanoğlu ve Gülerler ailelerinin yakınları katıldı.