Türkiye Gündemi

Pes dedirten görüntü; duyan çereziyle koştu! Film izler gibi izlediler

Psikolojik rahatsızlıkları bulunan bir şahıs elinde jiletle kendine zarar vermek istedi. Bazı vatandaşlar ise ellerine çerez alarak olayı film izler gibi izlediler. Ortaya çıkan bu görüntü pes dedirtti.

Abone Ol

Kırıkkale'de intihar girişiminde bulunan 35 yaşındaki vatandaş, elindeki jiletle önce kendine zarar verdi, ardından çatıdaki kiremitleri yola fırlattı. Caddede toplanan çok sayıda vatandaş ise olayı film gibi izledi.

Kırıkkale'de psikolojik sorunlarının olduğu öne sürülen S.B. (35), intihar girişiminde bulunmak için Zafer Caddesi'ndeki bir binanın çatısına çıktı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, şehrin en işlek iki caddesini araç trafiğine kapattı. 35 yaşındaki vatandaş, üstünü çıkartarak elindeki jilet ile kendisini zarar verip, zaman zaman da çatının kıyısına gelerek yürekleri ağza getirdi. Çatıdaki kiremitleri de yola fırlattı. Yaklaşık bir saat çatıda duran vatandaş, bir süre sigara içti. Polis ekiplerinin ikna çabalarıyla çatıdan indirilen vatandaş, tedavisinin yapılması için polis eşliğinde ambulansla hastaneye sevk edildi. S.B'nin daha önceden de farklı tarihlerde intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. (İHA)

Çaycuma’da gergin anlar! Son anda kurtarıldı Çaycuma’da gergin anlar! Son anda kurtarıldı

Zonguldak’ta korkunç cinayet! Öpmeye kalktı, sonrası ölüm… Zonguldak’ta korkunç cinayet! Öpmeye kalktı, sonrası ölüm…

Zonguldaklı genç kızın acı ölümü! Zonguldaklı genç kızın acı ölümü!

Hazır mısın Zonguldak? Posbıyık’ın sürprizi var Hazır mısın Zonguldak? Posbıyık’ın sürprizi var

Adım adım Fevkani yıkımına… “Polisi, esnafın karşısına dikmem!” Adım adım Fevkani yıkımına… “Polisi, esnafın karşısına dikmem!”

Vali açıkladı: Zonguldak hızla gelişecek! Vali açıkladı: Zonguldak hızla gelişecek!

Cezaevi görüşüne giden ailenin aracı takla attı Cezaevi görüşüne giden ailenin aracı takla attı

Babasıyla tartıştı, kendini bıçakladı! Babasıyla tartıştı, kendini bıçakladı!