Karısına arkadaşlık teklifi eden şahısların işyerini bastı, darp edilip bıçaklandı Karısına arkadaşlık teklifi eden şahısların işyerini bastı, darp edilip bıçaklandı

Kahve içmeye çağırıp, altınları için sopayla döverek öldürmüş Kahve içmeye çağırıp, altınları için sopayla döverek öldürmüş

Zonguldak’ta bir müşteri, verdiği pizza siparişi sonrasında karşılaştığı manzara karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Kent konseyi Kapuz ve Tersane’ye baksın Kent konseyi Kapuz ve Tersane’ye baksın

Ünlü bir pizza markasından 2 adet orta boy pizza siparişi veren müşteri, ekstra karışık seçeneği ile bol malzemeli bir pizza beklerken, teslim edilen pizzanın neredeyse yalnızca hamurdan ibaret olduğunu görünce şok oldu.

Duruma tepki gösteren müşteri, "Bol malzemeli olması için ekstra karışık seçeneğini özellikle seçtim. Ancak bana gelen pizza sadece bir hamurdu. Bu şekilde mağdur edilmemeliyiz," diyerek, yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi. Müşteri, mağazanın konuya çözüm bulması gerektiğini belirterek, bu tür hizmet aksaklıklarının başka müşterilerin de yaşamasını istemediğini ifade etti.

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma