Türkiye Gündemi

Polis ekiplerinin uyuşturucu operasyonları sürüyor

Düzce'de gerçekleştirilen bir operasyonda polis ekipleri metamfetamin, esrar ve uyuşturucu hap ele geçirdi.

Abone Ol

Köyde ortaya çıkan şap hastalığı şüphesiyle bölge karantinaya alındı Köyde ortaya çıkan şap hastalığı şüphesiyle bölge karantinaya alındı

Düzce Haber – Düzce'de gerçekleştirilen bir operasyonda polis ekipleri metamfetamin, esrar ve uyuşturucu hap ele geçirdi.

Gel de al!.. Gel de al!..

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, planlı ve projeli bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda Düzce Merkez Konuralp Mahallesi'nde Y.Ş. isimli bir şahıs yakalandı. Şahsın üzerinde, aracında ve ikametinde yapılan aramada 10 gram metamfetamin, 1 gram esrar, 4 adet sentetik ecza hapı ve uyuşturucu öğütme aparatı ele geçirildi. Ayrıca, şahsın uyuşturucu aldığı tespit edilen diğer iki kişiden de 2 gram metamfetamin ele geçirildi.

Eş zamanlı operasyonda aranan 14 şahıs yakalandı Eş zamanlı operasyonda aranan 14 şahıs yakalandı

Şahıslar uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma suçundan adli işleme tabi tutulurken, Y.Ş. ise uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan dolayı Düzce Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı.

Çaycuma’da doğum sırasında ayağı kırıldı! Çaycuma’da doğum sırasında ayağı kırıldı!

Düzce'deki bu operasyon, uyuşturucu madde ticaretiyle mücadelede polis ekiplerinin kararlılığını ve başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. Uyuşturucuyla mücadeledeki bu tür operasyonların devam edeceği ve halkın güvenliği için aktif önlemler alınmaya devam edileceği bildirildi. İHA

Çaycuma’daki sergiye yoğun katılım ve ilgi oldu Çaycuma’daki sergiye yoğun katılım ve ilgi oldu