Polis Emeklileri Dayanışma Asayiş ve Trafik Hizmetleri Destekleme Derneği, üyelerine yönelik önemli bir adım atarak Dünya Göz Hastanesi ile bir protokol imzaladı. Bu anlaşma sayesinde dernek üyeleri ve birinci dereceden aile bireyleri, kapsamlı sağlık hizmetlerinden ve çeşitli alışveriş avantajlarından yararlanabilecekler.

Üyelerinin gittikleri kurumlarda şubeye ait kimlik kartı veya kurumlarının verdiği evrakı gösterdiklerinde indirimden faydalanabileceklerini söyleyen Polis Emeklileri Dayanışma Asayiş ve Trafik Hizmetleri Destekleme Derneği Genel Başkanı Volkan Yıldırım, "Şubelerimiz ve temsilcilerimizin her zaman yanındayız. Üyelerimizin birçok hizmetten indirimli faydalanması için çalışmalarının devam ediyoruz. Bu konuda son olarak üyelerimiz için Dünya Göz Hastanesi ile 25-30 arasında indirim protokolü imzaladık.

Personelden şoke eden yorum; Patlasın mesaiye kalırız Personelden şoke eden yorum; Patlasın mesaiye kalırız

    İmzalanan protokole göre Polis Emeklileri Dayanışma Asayiş ve Trafik Hizmetleri Destekleme Derneği Genel merkezine bağlı şubeler ve tüm temsilcilik üyeleri şubeye ait kimlik kartı veya kurumlarının verdiği evrağı gösterdiklerinde Dünya Göz Hastanesi'nde 25-30 arasında indirim sağlanacak.

    Üyelerimizin sağlık alışveriş ve ulaşım ile ilgili tüm ihtiyaçlarında genel merkez olarak her zaman yanlarında olduğumuzu ve çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğimizi bilmelerini isteriz." dedi.

Muhabir: Ersen Berk Çelik