Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer yaptığı açıklamada, “Sevgili aday öğrencilerimiz,  YKS sonuçları açıklandı. Sizleri canı gönülden tebrik eder, sınav sonuçlarınızın hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Özölçer açıklamasında, “Artık hayalinizdeki üniversiteyi tercih etme zamanı geldi” diyerek şunları söyledi:

“Mavi ile yeşilin buluştuğu sosyal kampüsü, 100 yıllık köklü geçmişi ve ulusal ve uluslararası başarılarıyla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ailesi olarak sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

2.8 milyonluk yatırım meyvelerini veriyor; Lise öğrencileri ayda 10 ton kimyasal temizlik ürünü üretiyor 2.8 milyonluk yatırım meyvelerini veriyor; Lise öğrencileri ayda 10 ton kimyasal temizlik ürünü üretiyor

Üniversitemiz, kaliteli eğitim kadrosu, modern altyapısı ve öğrenci odaklı yaklaşımlarıyla her zaman ön planda olmuştur. Doğal güzellikler içerisinde yer alan kampüsümüz, sadece akademik anlamda değil, sosyal ve kültürel olarak da zengin bir öğrenci hayatı sunmaktadır. Geleceğinizi şekillendirirken, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesini tercih etmeniz, sizin için doğru bir adım olacaktır. Hep birlikte daha aydınlık bir gelecek inşa etmek için sizleri üniversitemize bekliyoruz” 

Kaynak: Bülten