Ülkü ocaklarından yapay zekâ standı Ülkü ocaklarından yapay zekâ standı

Antalya Haber- Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde konaklayan turistin odasından çıkan görüntüler, otel görevlilerini şaşkına çevirdi. Sosyal medyada yayılan ve otelde çekildiği iddia edilen videolarda, turistin odasında çok sayıda paketlenmiş kuruyemiş, şampuan, havlu, gazlı içecek ve çeşitli yiyecek ürünleri olduğu görüldü.

Görevliler, turistin odasını temizlemek için içeri girdiklerinde, havluların, şampuanların ve yiyeceklerin paketler halinde biriktirildiğini fark etti. Odaya yerleştirilmiş paketli çay çeşitleri ve kuruyemişlerle dolu çantalar da dikkat çekti. Otel görevlileri, bu durumu cep telefonu kamerasıyla kaydederken, şaşkınlıklarını dile getirdiler.

Daniel yeni sezondan çok umutlu... Takımın gol yükünü omuzlayacak Daniel yeni sezondan çok umutlu... Takımın gol yükünü omuzlayacak

Görevliler, "Yok artık ya, havlulardan tut elmalardan. Bizde havlu eksik diyoruz. İncirlere bakın, incirler. Bunların hepsi şampuan, iki büyük torba incir ve kayısı. Böyle bir rezillik görmedim" diyerek tepkilerini dile getirdi. Videoda ayrıca kadın turistin sık sık "restoran restoran" diye konuştuğu ve kendi dilince açıklama yapmaya çalıştığı görüldü.

İşçi servisiyle kamyon çarpıştı: 3 ölü, 7 yaralı İşçi servisiyle kamyon çarpıştı: 3 ölü, 7 yaralı

Söz konusu videolar sosyal medyada hızla yayıldı. Otel yönetimi ise konuyla ilgili incelemelerin başlatıldığını ve gerekli önlemlerin alınacağını açıkladı. İHA

Tatilde olanlar denizde, çalışanlar gölgede serinledi Tatilde olanlar denizde, çalışanlar gölgede serinledi

Rus turistlere gösterişli karşılama! Rus turistlere gösterişli karşılama!

Editör: Virda Şahin