AK Parti Zonguldak Milletvekili Av. Saffet Bozkurt yaptığı paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanımıza, muhterem annesine ve ailesine yönelik gerçekleştirilen alçak saldırıları en sert şekilde lanetliyorum” dedi.
Bozkurt açıklamasında, “Bu edepsizliğe ve ahlaksızlığa imza atanlar, sadece kendilerini değil, bu çirkinliği alkışlayan ve teşvik edenleri de aynı karanlığa mahkûm etmişlerdir. Bu seviyesizliğin, bu hadsizliğin, bu nefret söyleminin hiçbir şekilde Hukuk nezdinde karşılıksız kalmayacağını herkes bilmelidir” diyerek şunları söyledi:
“Günlerdir kin ve nefret diliyle provokasyon zemini hazırlayanlar, bugün bu hayasızlığın vebalini taşımaktadır. Milletimizin değerlerine, birlik ve beraberliğimize kasteden bu zihniyet, hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Kimse millet iradesinin üzerinde değildir!
Bu ahlaksız saldırıyı gerçekleştirenler de, bu çirkinliği meşrulaştırmaya çalışanlar da bilsinler ki karşılarında bizleri, bu milletin sarsılmaz iradesini ve tertemiz vicdanını bulacaklardır!
Hiçbir çirkeflik, hiçbir provokasyon, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ilerleyen kutlu yürüyüşü sekteye uğratamayacaktır”