Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Zonguldak’a geldi. Program kapsamında Bakan Bayraktar, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantı’na katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda konuşma yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt Bakan Bayraktar’a seslenerek, “Bugün burada sizi görmek bizleri fazlasıyla mutlu etti. Zaten bölgeden ayrılmıyorsunuz. Bu anlamda ikametgahınızı Zonguldak'a alacağız gibi görünüyor. Değerli Yılmaz Tunç Bakanımızla beraber sizi bölgenin bakanı olarak kabul ediyoruz. Allah razı olsun. Bu zamana kadar tüm taleplerimizle ilgili bizi yalnız bırakmadınız. Hemen hemen tüm taleplerimize olumlu cevaplar verdiniz. Bugün de taleplerimiz oldu, yarın yine olacak ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağınızdan eminim.” dedi.

Ayşe Kurt son yolculuğuna uğurlandı Ayşe Kurt son yolculuğuna uğurlandı

“SUNİ GÜNDEM OLUŞTURULMAYA ÇALIŞIYORLAR”

TTK’nın da aralarında bulunduğu 19 KİT’in özelleştirilmesi ile ilgili konuşan Bozkurt, “Zonguldak'ta ve tüm ilçelerde bazıları suni gündemler oluşturmaya çalışıyor. Özellikle Zonguldaklı vatandaşlarımıza sesleniyorum, bu tür boş söylemlere inanmayın. İcraatlara bakın, icraatlar bizde. İnşallah tüm köylerimize, beldelerimize ve Zonguldak'ımıza en güzel hizmetleri ulaştıracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma