Zonguldak

Saffet Bozkurt, Sivriler köyü esnaf ve pazaryerinde ziyarette bulundu

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kozlu İlçesine bağlı Sivriler köyü, ardından Ilıksu-Esenköy mevkiinde yapılan projeyi inceledi. Partisinin Kozlu İlçe Başkanlığında partililer ile bir araya geldi.

Abone Ol

TBMM’nin tatile girmesinin ardından yöre milletvekilleri kendi bölgelerinde ziyaretlerde bulunarak vatandaşların talep ve dileklerini dinliyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kozlu İlçesine bağlı Sivriler köyü esnaf ve pazaryeri ziyaretinde bulundu.

Bozkurt, beraberinde AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Ali Kemal Karaca, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sivriler köyü, esnaf ve Pazar yerini ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Bozkurt, açıklamasında, “İlçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle sıkılmadık el, dokunmadık gönül bırakmıyoruz. Kozlu ilçemiz Sivriler Köyü'nde pazar yeri esnafımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik, sorunlarını dinleyip taleplerine kulak verdik.Her daim hemşehrilerimizin yanında olmaya, dertleri ile dertlenmeye devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Bozkurt ve beraberindekiler yaklaşık maliyeti 50 milyon TL olan ve yapımı tamamlanan Kozlu  Ilıksu-Esenköy projesi kapsamında, 13 metre yüksekliğinde 2 adet tersip bendi ile 3 metre yüksekliğinde 1 adet ıslah sekisi inşa edildi. Bozkurt, “Bu yapıları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Proje, bölgenin su yönetimi ve taşkın risklerinin azaltılması açısından büyük önem taşımaktadır” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Saffet Bozkurt, ardından AK Parti Kozlu İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Ali Duyar, yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdiklerini söyledi.

Milletvekili Bozkurt’un ziyaretine, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı  Tülay Sayılı ve İl Genel Meclis Başkanı  Necdet Kataveli de katıldılar.

Bozkurt ziyarette yaptığı açıklamada, “AK Parti teşkilatlarımız, yalnızca bir siyasi yapı değil, aynı zamanda güçlü bir aile bağıyla birbirine bağlı bir ailedir. Bu birlik ve beraberlik, partimizin en büyük gücüdür.  Özverili çalışmalarıyla partimize katkıda bulunan tüm teşkilat mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.