Kaybolan yaşlı adam ormanlık alanda ölü bulundu! Kaybolan yaşlı adam ormanlık alanda ölü bulundu!

Samsun Haber - Samsun'un Atakum ilçesi Çakırlar Yalı Mahallesi'nde 2 gün önce yaşanan olayın ardından, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından denizde kaybolan gencin cansız bedeni bulundu.

14 yaşında minibüs kullanırken polise yakalandı: Önce ehliyetsiz çocuğun, sonra da babasının sözleri şoke etti 14 yaşında minibüs kullanırken polise yakalandı: Önce ehliyetsiz çocuğun, sonra da babasının sözleri şoke etti

Olay, Çakırlar Yalı Mahallesi 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu sahilinde gerçekleşti. Mahallede yaşayan İlyas Sait Dündar (31) ve yakınları, serinlemek için denize girmişti. Ancak İlyas Sait Dündar denizde kaybolmuştu. Aynı olayda Mesut Ayran (35) boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırılmıştı.

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'na bağlı Degak-01 Komutanlığı dalgıçları, günler süren arama çalışmalarının ardından İlyas Sait Dündar'ın cansız bedenini denizde buldu. Gencin cesedi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Sahil Güvenlik ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda gencin kaybolduğu denizdeki cesedine ulaşıldı. İHA

Köprü altı esnafı isyanda! Raporları istiyorlar! Köprü altı esnafı isyanda! Raporları istiyorlar!

NOTAM ilan edildi! Karadeniz kapanıyor mu? NOTAM ilan edildi! Karadeniz kapanıyor mu?

Kavgayı ayırmak isterken ayak bileğini kırdı! Kavgayı ayırmak isterken ayak bileğini kırdı!

AW003650_01

AW003650_03

AW003650_04

AW003650_02

Editör: Virda Şahin