Birinci Amatör Küme takımlarından Terakkispor, 2024-2025 sezonu için genç teknik direktör Mustafa Göktaş ile anlaşmaya vardı. 43 yaşındaki teknik adamla dün akşam yapılan görüşmede neticesinde şartlarda anlaşmaya varıldı. 

Geride kalan 2023-2024 sezonunda hedeflediği Süper Amatör Ligi Play-Off’ta kaçıran Terakkispor, 2024-2025 sezonu hem teknik ekip, hem de kadroda yapılanmaya gidiyor.

Zonguldak Kömürspor’da yönetim düğmeye bastı... Hafta sonu önemli gelişmeler yaşanacak Zonguldak Kömürspor’da yönetim düğmeye bastı... Hafta sonu önemli gelişmeler yaşanacak

Mevcut antrenör Hasan Şenol’a hizmetleri için teşekkür eden kulüp yönetimi, takımın başına Mustafa Göktaş’ı getirdi. Kulüp Başkanı Cüneyt Öztür ile yönetim kurulu üyelerinin bizzat gerçekleştirdiği görüşme neticesinde, genç teknik adamla 2024-2025 sezonu için el sıkışıldı.

Amatörün köklü kulübünde yeni bir serüvene başlayacak olan Zonguldaklı teknik adam, kuracağı ekibiyle birlikte Bordo-Beyazlı takımı şampiyonluğa taşımak için çaba gösterecek.

Göktaş, geçen sezon önce Ereğli Belediyespor’da Cahit Terzi’nin, ardından da Zonguldak Kömürspor’da Barış Şeref’in yardımcılığını yapmıştı.

Teknik direktör işini çözüme kavuşturan Terakkispor yönetimi, artık tamamen transfere yoğunlaşacak. İlk dış transferini Zonguldak Kömürspor’un altyapısından yetişen Arhan Çakıroğlu ile yapan Bordo-Beyazlılar, Mustafa Göktaş’ın da alınmasını istediği futbolcuları kadroya dahil edip şampiyonluk kadrosu kuracak.
SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ