Zonguldak’ta, 1986 yılından bu yana gençlere spor yapma imkanı sunan Maden İşçileri Topbaşıspor Kulübü, özel ve bir o kadar da anlamlı futbol organizasyonuna ev sahipliği yapacak. 30 Ağustos’ta ülke genelinde coşkuyla kutlanacak Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek futbol organizasyonu, Zonguldak ve Kozlu’da ilk olma özelliği taşıyacak.

“Zafer Kupası” adı altında bölgesel düzeyde organize edilecek futbol turnuvasına, Zonguldak merkez, ilçe ve beldelerin yanı sıra yakın illerden katılım sağlanabilecek.

Devrek Belediyespor'umuz yeni antrenörü ile anlaştı Devrek Belediyespor'umuz yeni antrenörü ile anlaştı

İlk olma özelliği taşıması itibariyle geniş kapsamlı ve kusursuz olması planlanan futbol turnuvasına, son katılım başvuru tarihi 5 Ağustos Pazartesi olarak belirlendi. Gruplar ve fikstür, aynı gün turnuva tertip komitesi tarafından çekilecek kurayla belli olacak. Anlamlı turnuvanın ilk düdüğü, 10 Ağustos Cumartesi günü çalacak.

KATILIM ÜCRETİ 5 BİN TL,

BÜYÜK ÖDÜL 30 BİN TL

Maden İşçileri Topbaşıspor Kulübü’ne ait tesislerin kullanılacağı turnuvaya katılım ücreti 5 bin TL. Yaş şartının olmadığı, amatör ve profesyonel tüm futbolcuların forma giyebileceği anlamlı turnuvanın şampiyonuna verilecek büyük ödül, 30 bin TL olarak açıklandı. Tertip Komitesi, şampiyonun dışında ikinci olan takıma 10 bin TL, üçüncü olan takıma ise 5 bin TL ile para ödülü verecek.

Amatör ve profesyonel futbol liglerinin tatilde olmasıyla sessiz bir futbol dönemi geçiren futbol camiası, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenecek turnuvaya, içerdiği anlam ve büyük ödülüyle şimdiden büyük ilgi göstermiş durumda.

MAÇLAR 25’ER DAKİKA ÜZERİNDEN OYNANACAK

Tertip Komitesi tarafından katılım kriterleri açıklanan turnuvaya katılan takımların esame listesi 10 kişiden oluşacak. Bu futbolcuların 6’sı sahada olup 4’ü yedek kulübesinde bekleyecek. Takım sorumluları, kadrolarında yer alan futbolcuların kimlik fotokopilerini, tertip komitesine ibraz etmek zorunda. Ayrıca takım isimleri, komiteye verilecek kadro listesinde açık bir şekilde belirtilecek.

Dostluk, kardeşlik ve fair-play ruhunun ön planda tutulacağı turnuvada, futbol dışı hiçbir olaya müsaade edilmeyecek. Kavga çıkaran futbolcu maçtan diskalifiye edilip formasını giydiği takım 3-0 hükmen mağlup sayılacak. Takım halinde sportmenliğe aykırı hareketin karşılığı, turnuvadan ihraç olacak.

Turnuvaya katılım başvuruları, bizzat Davut Özdemir’e (0 541 690 34 67) yapılabilecek.

SPOR SERVİSİ

Mtp

Editör: Hüseyin EKİNCİ