Zonguldak Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslernerek tabanın sesine  kulak vermesini istedi.

Üniversite Caddesi'nde Çatı Yangını: 2 Kişi Hastaneye Kaldırıldı Üniversite Caddesi'nde Çatı Yangını: 2 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Emeklinin zor durumda olduğunun altını çizen Sarıoğlu, " Bizler yıllarca prim ödemiş  yeraltı maden ocaklarında çalışmış insanlarız. Akciğerlerimiz de kömür tozu, taş tozu olduğu için çoğunluğumuz vefat etti. Kalan arkadaşlarımız da nefes almakta güçlük çekiyoruz. Yeterli gıdayı alamıyoruz. Ömrümüzün son günlerini insan gibi maaş alıp insan gibi sağlık hizmet alıp yaşamak istiyoruz.

Emeğin emeklinin başkentinde Sayın Cumhurbaskanımıza sesleniyorum: Bu parti kuruldu kurulalı bende oy veriyorum. Bu yüzden çok hakaret yiyorum ama Sayın Cumhurbaskanım ilgili yetkili bakanların illere gittiğin de emekli derneklerini neden ziyaret etmezler. Çünkü sizler iş adamları ve onlara bağlı kurumlarla muhattapsınız  ama sandık da sizi hiç kimse kurtaramaz çünkü siz tabanı değil tavan da yaşayan holdingleri dinliyorsunuz. Aciklamalarimiz devam edecek  aksini iddia etmenizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Muhabir: Sertaç Özdemir