CHP'li Mumcu'dan Maden İş Başkanı Akçul'a sert tepki CHP'li Mumcu'dan Maden İş Başkanı Akçul'a sert tepki

Enerji Bir Sen Şube Başkanı Sedat Güngör’ün kızı ile Kenan Danış’ın oğlu, Kozlu Karaca Düğün Salonu'nda yoğun bir kalabalığın katılımıyla evlendi.

Kozlu Belediye Nikah Memuru tarafından kıyılan nikah töreninde, Firdevs ve Sedat Güngör’ün kızları Sümeyye Nur ile İlknur ve Kenan Danış’ın oğulları Furkan’ın şahitliklerini, AK Parti önceki dönem milletvekili Hamdi Uçar, BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve her iki ailenin yakınları yaptı. Nikahın ardından evlilik cüzdanı, BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer tarafından genç çifte takdim edildi.

Karaca Düğün Salonu'nda gerçekleşen nikah törenine, Kozlu önceki dönem belediye başkanı Ali Bektaş, AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Kerim Yılmaz, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, Kızılay önceki dönem başkanı Aydın Ergenç, Eğitim Bir Sen Başkan Yardımcısı Sadettin Dede, Büro Memur Sen Zonguldak İl Başkanı Ramazan Seyrek, TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, Genel Müdür Yardımcısı Ercan Gebeş, her iki ailenin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Sedat Güngör Düğün 1 (4)

Sedat Güngör Düğün 1 (1)

Sedat Güngör Düğün 1 (2)

Sedat Güngör Düğün 1 (3)

Muhabir: Handan Alataş