Zonguldak’ta, eski amatör futbolcu Hacı Kara’nın organizatörlüğünde geleneksel olarak düzenlenen Şemsi Denizer Futbol Turnuvası’nda geri sayım başladı.

Genel Maden İşçileri Sendikası’nın (GMİS) merhum Başkanı Şemsi Denizer’in adını yaşatmak adına 2013 yılından bu tarafa aralıksız olarak düzenlenen turnuvanın, bu yıl ki başlangıç tarihi 20 Temmuz Cumartesi olarak belirlendi. Turnuvada yaş sınırı ve kategori yok. Profesyonel ya da amatör fark etmeksizin her yaştaki futbolcu, istediği takımda forma giyebilecek.

Zonguldak’ta marka haline gelen Karaelmas Akademi, altyapı futbolunda süreklilik kazandı Zonguldak’ta marka haline gelen Karaelmas Akademi, altyapı futbolunda süreklilik kazandı

Fener’deki sentetik zeminli sahada düzenlenecek turnuvaya, en büyük desteği her zaman olduğu gibi Genel Maden İşçileri Sendikası ile verecek. Sendika'nın yanı sıra futbolcusundan siyasetçisine, sanatçısından bürokrasisine kadar Zonguldaklı bir çok ünlü, törene katılarak turnuvaya destek sağlayacak.

Şemsi Denizer’le birlikte hayatlarını kaybeden Zonguldaklı antrenör, idareci ve futbolcuların anılacağı turnuva, “en özel ve vefalı turnuva” olarak bir kez daha öne çıkıp anlam ve değerini artıracak.

Hacı Kara, geleneksel hale getirdiği turnuvaya ilişkin olarak, “Merhum başkanımız Şemsi Denizer’in adını taşıyan ve 2013 yılından bu tarafa aralıksız düzenlediğimiz turnuva, bu yönüyle oldukça anlamlı. Bizlere vefa duygusunu hatırlatan turnuvayı, 20 Temmuz’da başlatacağız. Merhum Şemsi Denizer’in Zonguldakspor Kulübü başkanlığı yaptığı dönemde spora olan bağlılığını ve sporcuya verdiği önemi hepimiz biliyoruz. Onun dönemini çok iyi bilen futbolcu kardeşlerimizin turnuvada forma giyecek olmaları, organizasyonumuzu daha özel ve anlamlı hale getirecek. Dostluk ve kardeşliğin ön planda tutulacağı futbol turnuvasına tüm herkesi bekliyoruz." dedi.

Kara, sözlerinin ardından "Takımını kur ve sen de bu anlamlı turnuvada yarışmacı ol” çağrısında bulunduğu turnuvayla ilgili detaylı bilgi ve müracaatların 0533 306 67 79 no’lu telefondan yapılabileceğini kaydetti.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ