ÖZEL HABER- Zongudak Kapuz Plajı’nda geçtiğimiz hafta pazar günü yaşanan silahlı yaralama olayında ağır yaralanan ve ölümden dönen Murat Kılıç, o gece  yaşananları anlattı. 

Kaçak ocakta göçük: 1 işçi hayatını kaybetti Kaçak ocakta göçük: 1 işçi hayatını kaybetti

Kapuz Plajında geçtiğimiz hafta pazar günü gece saatlerinde Plaj Müdürü Ahmet Başkan, plaj personeli Murat Kılıç ile arasında çıkan tartışmada Başkan, Kılıç'a 2 el ateş ederek ağır yaraladı. 2 gün yoğun bakımda kalan Murat Kılıç bugün hastaneden taburcu oldu. 

Yaşanan olayı anlatan Kılıç, “Aşağıda  roman vatandaşlarla dışarı çıkartırken  ona vuracağını hissettim. Orada tanıdığım için aşağı indim. Aşağı indikten sonra plaj amir olan Ahmet bana  ‘Sen niye karışıyorsun?’ dedi. Ben de ‘Sen benim işime karışma’ dedim. Ben de bir plaj görevlisiyim. Buradaki arkadaşları tanıdığım ve Ahmet'e zarar gelmesini istemediğim için müdahale etmek istedim. Kendisi bana ters cevap verdi. Orada tartıştık. Ondan sonra tartıştıktan sonra ayrıldık ve yanına gittim. ‘Sen benden ne istiyorsun?’ dedim.  Bana silah çekti önce yere sıktı. Ondan sonra bana sıktı. Onun peşine ben kolundan tuttum silahı onra ateş etmeye başladı. Ondan sonra bizi ayırırken bir kişi yaralandı. Onun peşine orada ben iki kurşun daha aldım. Sonra hastaneye geldim ve kurşunlar çıkartıldı şuan sağlık durumum çok iyi bugün taburcu oluyorum. Çok kişi aradı merak etti sağlığından endişe etti herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

Yaşaması mucize 

Yaşanan olayın ardından vücuduna iki kurşun isabet eden kurşunlardan birisinin hayati önem taşıyan damarlardan birinin bir milim yanına diğer kurşunun ise omurilik  bölgesinin hemen yanına isabet ettiği öğrenildi.

Kapuz Plajı Olay 2Kapuz Plajı Olay

Kapuz Plajı Olay 4

Yaşamam 33

Muhabir: Sertaç Özdemir