Dün akşam Kapuz Plajı’nda meydana gelen silahlı olayın ardından plaja olan talebin azalacağı düşünülüyordu. Ancak, beklenilenin aksine plaj tıklım tıklım doldu.

Zonguldak’ın Yeşil Mahallesi’nde yer alan Kapuz Plajı’nda, gece saatlerinde iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu kavga sırasında iki kişi silahla yaralandı. Olayın ardından, plajın bu durumdan olumsuz etkileneceği ve ziyaretçi sayısının düşeceği düşünülüyordu. Fakat beklenilenin aksine, plaj ertesi gün dolup taştı.
-OLAY

Olay sırasında, plaj görevlisi A.B. ile M.K. ve H.G. arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve M.K. ile H.G. silahla yaralandı. Sahil güvenlik ekipleri, olayın daha da büyümesini önlemek için havaya uyarı ateşi açarak duruma müdahale etti.

Uyuşturucu operasyonu! 21 şüpheli yakalandı, 8'i Beycuma cezaevine gönderildi Uyuşturucu operasyonu! 21 şüpheli yakalandı, 8'i Beycuma cezaevine gönderildi

Olayın hemen ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede detaylı bir inceleme yaparken, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem de olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Kapuz Plajı 2024 15 7 1 1Kapuz Plajı 2024 15 7 1

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma