Beyaz Tv’de ünlü spiker Ertem Şener’in hazırlayıp sunduğu Beyaz Futbol’da yorumculuk yapan eski Milli futbolcu Sinan Engin, Zonguldak Kömürspor’un hakkını savunmaya devam ediyor.

Ünlü futbol adamı, bu hafta yayınlanan programda, şike, bahis ve uzlaşı iddiaları üzerine soruşturması devam edilen Ankaraspor-Nazilli Belediyespor’la ilgili dosyanın artık karara bağlanması için TFF ve Etik Kurulu’na seslenip biran evvel karar verilmesi gerektiğini vurguladı.

Maçın üzerinden 3 hafta geçtiğini, soruşturma dosyasının karara bağlanması için daha ne kadar beklenileceğini çok merak ettiğini dile getiren Sinan Engin, “Hala Zonguldak’la ilgili karar verilmedi. O, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı yok mu? Zonguldak Kömürspor hala soruşturma aşamasında olan bu maçla ilgili verilecek kararı bekliyor. Etik Kurulu neyin kararını vermeye çalışıyorsun? Orada Zonguldak sizi bekliyor, yapmayın böyle! Zonguldaklılar orada ne kadar zor şartlarda oynuyorlar biliyor musunuz siz? Zonguldaklı hemşehrilerim sizi bekliyor. Etik Kurulu biran evvel karar verin. Nasıl karar vereceğinizi biliyorsunuz. Öyle bir maç olmaz.” şeklinde konuştu.

DOSYAYI ARAŞTIRIYORUM, BU İŞİN TAKİPÇİSİYİM

Ankaraspor-Nazilli Belediyespor dosyasını araştırdığını dile getiren Engin, “Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçını araştırıyorum. Hukuk Kurulu’ndan Etik Kurulu’na sevk edilmiş. Şuan Etik Kurulu’nun karar vermesi bekleniyor. Top Futbol Federasyonu’ndan çıkmış, Etik Kurulu’nun kararını bekliyoruz. Bakalım, bekliyoruz Etik Kurulu’nun kararını.”dedi.

Devrek Belediyespor'umuz yeni antrenörü ile anlaştı Devrek Belediyespor'umuz yeni antrenörü ile anlaştı

Sinan Engin’in sözleri üzerine Ertem Şener de, “Görüntüleri izledik, gerçekten akıllara zarar, inanılmaz” ifadelerini kullandı

Sinan Engin, Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi Güray Topal’a gönderdiği sesli mesajda ise, “Sevgili Güraycığım, o maçla ilgili devam eden soruşturmanın takipçisi olduğumuzu biliyorlar. O dosyadan Allah’ın izniyle bir şey çıkar, sen merak etme” ifadeleriyle kırmızı-lacivertlilerin umutlarını artırdı.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ