Beşiktaşlı eski Milli futbolcu Sinan Engin, yorumculuk yaptığı Beyaz Futbol programında, Zonguldak Kömürspor’un hakkını korumaya devam ediyor. Türk futbolunun efsane ismi, TFF Etik Kurulu’na seslenip uzlaşı iddialarına konu olan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili kararın biran evvel verilmesini istedi.

Beyaz Tv’de, ünlü spiker ve moderatör Ertem Şener’in hazırlayıp sunduğu Beyaz Futbol programı, 2. Lig Beyaz grupta 37’nci haftada 0-0 sona eren ve uzlaşı iddialarıyla Türkiye’de büyük bir infial yaratan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı ile bu maçın skoruna bağlı olarak küme düşen Zonguldak Kömürspor’u bir kez daha gündeme taşıdı.

Milyonların izlediği programın yayın akışına bu hafta da dahil edilen Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili “Bana maçı izlettirin, ben size maçta neler olduğunu anlatayım” diyen Sinan Engin, Etik Kurulu’nun karar verme aşamasında neyi beklediğini anlayamadığını kaydetti.

Zonguldak Kömürspor Devrek’te kampa girdi Zonguldak Kömürspor Devrek’te kampa girdi

TFF YouTube kanalında canlı yayınlanan ve 0-0  berabere biten Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında, uzlaşı iddialarını doğrular bir çok somut görüntü ve argümanın olduğuna vurgu yapan Engin, Etik Kurulu’nun biran evvel karar vermesi gerektiğini dile getirirken, ligden düşen Zonguldak Kömürspor’un alanen kaderiyle oynandığına bir kez daha vurgu yaptı.

Soruşturması devam eden Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili dosyanın gidişatı ile Zonguldak Kömürspor’un durumunu çok merak ettiğini belirten Sinan Engin, bu işin sonuna kadar takipçisi olacağını aktarırken, “Bu Zonguldak Kömürspor’un durumunu merak ediyorum. TFF Etik Kurulu’ndan karar çıktı mı? Bekliyorum, sevgili Etik Kurulu. Biran evvel bu işle ilgili kararınızı verin. Zonguldak halkı, bu kararı bekliyor. Neyin kararını vereceksiniz? Sadece bir maç bu, oturun seyredin. 1,5 saatlik maç bu. Bana seyrettirin, size neler olup bittiğini söylerim. Biran evvel karar verin. Zonguldak halkı, sizin kararınızı bekliyor.” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ