Genel

Siyasetçi ve İş Adamı Kerim Karakoç Kurban Bayramı Mesajı yayınladı

Siyasetçi ve İş Adamı Kerim Karakoç'un Bağış Çağrısının ardından tüm İslam alemine Bayram Mesajı iletti ve şunları belirtti.

Abone Ol

Bayramın Türkiye ile birlikte tüm İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Allahtan niyaz ettiğini belirterek "Bayramlarımız kardeşlik bilincimizi yenileme aramızdaki dayanışmayı pekiştirme vesilesidir.

Ebedi kardeşliğimizi güzel duygularla pekiştirdiğimiz bayram günlerinde daha bir muhabbetle kucaklaşıyoruz. Sevginin vefanın sadakatin fedakarlığın simgesi olan kurbanın ve Kurban Bayramının anlamını çok iyi idrak etmeliyiz.

Kurban bir nevi elimizle verdiğimize gönlümüzü de vermektir. Bu günler Hac ibadetinin ifa edildiği kültürleri ve coğrafyaları farklı milyonlarca Müslüman'ın dualar eşliğinde kardeşlik manzarası ortaya koyduğu günlerdir.Bu vesile ile Tüm hacılarımız ve tüm hacılarımızın da ibadetlerinin kabul olmasını Rabbimden niyaz ederim. Bayram bütün kardeşlerimizle birlikte yaşanabilirse anlamlıdır. Dayanışma içerisinde kurbanlarımızı paylaşarak ikramda bulunarak aile büyüklerimizin hayır dualarını alarak çocukları öksüzleri ve yetimleri sevindirerek bayram sevincini çoğaltmalıyız. Evinde ve yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı hatırlamalıyız kimsesizlerin ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalmalı yüzlerinin gülmesine vesile olmalıyız.

Bu bayram vesilesiyle aziz şehitlerimize bir kez daha Allahtan rahmet diliyor Gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor Bayramın ülkemiz islam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Allahtan diliyorum" ifadelerini kullandı.