Ekmek zammı belli oldu:  İşte yeni fiyatı! Ekmek zammı belli oldu: İşte yeni fiyatı!

Adana Haber - Adana'da sokak ortasında tabancayla vurulan bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı. Olayın faili henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi.

Dün akşam saatlerinde, Adana'nın Sarıçam ilçesi, İncirlik Yeni Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, iddiaya göre Ekrem İpekten ve Ramazan Acar isimli şahıslar, sokakta yürürken yaklaşan bir kişi tarafından tabancalı saldırıya uğradı. İpekten ve Acar, saldırganın ateş etmesi sonucu yaralandı. Saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

Olayın ihbarını alan vatandaşlar, çevredeki ambulanslara bilgi vererek yardım istedi. Yaralılar, hemen Adana'daki özel bir hastaneye sevk edildi. Ancak İpekten'in durumu ağırdı ve tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Acar ise hastanede tedavi altına alındı. İpekten'in cenazesi ise Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderilmek üzere otopsi için kaldırıldı.

Polis ekipleri, cinayet şüphelisinin yakalanması için çalışmalara başladı. Olayın detayları ve saldırganın kimliği hakkında soruşturma devam ediyor. İHA

Yolculuk yapmakda artık lüks oldu; Otobüs bilet fiyatlarına rekor zam! Yolculuk yapmakda artık lüks oldu; Otobüs bilet fiyatlarına rekor zam!

3 padişah, 12 cumhurbaşkanı, 27 başbakan gördü: Asırlık çınar hayatını kaybetti! 3 padişah, 12 cumhurbaşkanı, 27 başbakan gördü: Asırlık çınar hayatını kaybetti!

Traktör römorkundan havuz yaptılar! Traktör römorkundan havuz yaptılar!

Otomobil kamyonet ile çarpıştı: 2 yaralı Otomobil kamyonet ile çarpıştı: 2 yaralı

AW938067_01

Editör: Virda Şahin