1 ay önce Bolu

Depremzede aile, mola verip çorba içtikleri lokantada 1 milyon 200 bin lira değerindeki altınların bulunduğu çantaya unuttu.

1 ay önce Bolu

Bolu’da yol kenarına atılan sigara izmariti nedeniyle çıkan yangında kuru otlar yandı. Ot yangınına hızlı müdahale faciayı önledi.

1 ay önce Düzce

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle Düzce’ye uluslararası markalı bir zincir otel yatırımı kazandırılıyor. Otel inşaatının Eylül ayında başlaması planlanıyor.

1 ay önce Bolu

Bolu'da orman içerisinde vatandaş tarafından yaralı halde bulunan şahin, orman muhafaza memurlarına teslim edildi.

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak CHP Belediye Meclis üyesi Berran Aydın'ın annesi ve ilimizin tanınmış esnaflarından merhum Hüseyin Şeker'in eşi Hacı Afet Şeker'in (84) Uzunmehmet Camiinde Cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi

1 ay önce Türkiye Gündemi

Apartmanın 4'üncü katındaki balkonda bulunan bir kedi kendisini kurtarmaya gelen itfaiyeden korkunca metrelerce yükseklikten apartman girişinin üzerindeki tenteye sonrada da itfaiye aracının üzerine atlayarak kaçıp, gözden kayboldu.

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ta polis ekipleri dere kenarlarında sürücülerin araçlarını park etmelerine izin vermeyerek yaşanabilecek taşkınlara karşı önlemlerini sürdürüyor.

1 ay önce Genel

Yaşam Ayavefe ile İklim Değişikliği ve Adaptasyon Stratejileri Üzerine Kapsamlı Bir Sohbet

1 ay önce Çaycuma

Zonguldak'ın tarihi ve turistik özelliklerinin yanı sıra, 170 kilometre açıkta çıkarılan doğalgazın ülke ekonomisine kazandırıldığı Filyos beldesi, Akdeniz ve Ege'ye alternatif bir rota haline geldi.

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak CHP işçi arayanların sesi oldu. Partililere geçilen mesajda İstanbul’da bir firmanın erkek güvenlik görevlisi aradığı, bunun için CHP merkez İlçe başkanlığına başvurulması gerektiği, başvuru son tarihinin de 26 Temmuz olduğu belirtildi.

Backlink Paketleri