1 ay önce Türkiye Gündemi

0 yaşındaki 3 çocuk babası, çalıştığı akaryakıt istasyonunda gelen müşteriye yakıt doldururken, yere çöp atılması üzerine uyarıda bulununca saldırıya uğradı.

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak Yeniden Refah Partisi İl Kadın Kolları Muharrem ayı nedeniyle vergi dairesi önünde Aşure dağıttı.

1 ay önce Bartın

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın'da katıldığı Keşkek Festivali'ndeki ödül töreninde, Filistin'de soykırım gerçekleştiren İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu ayakta alkışlayan ABD kongresi üyelerine tepki gösterdi.

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ta haftanın iki günü kurulan halk pazarı yağmur vurdu. Az sayıda vatandaşın tercih ettiği halk pazarında fiyatların uygun olmasına rağmen yağmur nedeniyle satışlar düştü.

1 ay önce Bolu

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, kapalı ve dumanlı ortamda ilerleme konusunda eğitim yaptı.

1 ay önce Bolu

Bolu’da kaçak emval nakliyatının önüne geçmek için “Mobil Koruma Kontrol" noktaları ve geçici koruma noktalarında denetimler yapıldı.

1 ay önce Bolu

Bolu’da Karaçayır açık ve kapalı tenis kortlarında 22 ilden gelen sporcuların katılımıyla Ulusal Tenis Turnuvası başladı.

1 ay önce Düzce

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yağışla birlikte denizinde dalgalı olması neticesinde sahiller boş kaldı.

1 ay önce Karabük

Karabük'te jandarma ekipleri bir iş yeri ve ikamete düzenlediği operasyonda bin 700 adet içi dolu makaron ile 3 bin 500 gram tütün ele geçirildi.

1 ay önce Karabük

Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği(KASİD) Başkanı Çetin İpek, basın mensupları ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Backlink Paketleri