3 hafta önce Türkiye Gündemi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada Efecan Fandos (18) hayatını kaybetti. Cinayete karıştıkları belirlenen O.I. (21) ve N.C.A. (20), tutuklandı.

3 hafta önce Düzce

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde Dünya Yürüyüş Gününde “Hareket et sağlıklı yaşa” diyerek yürüyüş düzenlendi.

3 hafta önce Düzce

Düzce İl Özel idaresi ekipleri bozulan köy yollarında asfalt yama çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

3 hafta önce Türkiye Gündemi

Eniştesi Oktay Can Anlı’yı (26) tabancayla vurarak öldüren Muhammet Yasin B. (24), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

3 hafta önce Kdz. Ereğli

29 Ekim Aşkın Nur Yengi, 30 Ekim Norm Ender Konseri Düzenlenecek

3 hafta önce Sağlık

Türkiye’de yılda yaklaşık 1 milyon 200 bin canlı doğumun olduğunu söyleyen El Bebek Gül Bebek Derneği Başkanı İlknur Okay, “Her 10 bebekten 1’i erken doğuyor. Her gün yaklaşık 330 bebek prematüre olarak dünyaya geliyor” dedi.

3 hafta önce Türkiye Gündemi

Suyu çekilen göletteki bataklığa saplanan 3 çocuk, vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Çocukların kurtarılma anları amatör kameraya saniye saniye yansıdı.

3 hafta önce Kdz. Ereğli

Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü işyeri denetim ekibi ilçe genelindeki 15 simit fırınına denetimde bulundu. Ekipler ulusal market ve gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerinde denetimlerini sürdürüyor.

3 hafta önce Sağlık

Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde 1-7 Ekim Emzirme Haftası etkinliklerle kapsamında bir dizi program yapıldı.

3 hafta önce Zonguldak

Zonguldak Valiliği, 30 Eylül- 6 Ekim 2024 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan bilgilendirme denetim ve uygulamalara ilişkin bilgilendirme yaptı.

Backlink Paketleri