2 hafta önce Türkiye Gündemi

Muşlu çiftçinin mantar toplarken tarlasında bulduğu 40 kilo ağırlığındaki taşların yapılan analizler sonucu göktaşı olduğu tespit edildi.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Nevşehir’de iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi silahla, 2 kişi de darp sonucu yaralandı.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde seyir halindeki lüks otomobil, motor kısmında çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

3 hafta önce Türkiye Gündemi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kayıp gencin cansız bedeni Manavgat Irmağı'nda bulundu. Gencin çalıştığı iş yerinin şikayeti üzerine sabah polis merkezinde ifade verdikten sonra bir daha haber alınamadığı öğrenildi.

3 hafta önce Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde el freni çekilmeden park edilen otomobil, bir gecekonduya çarptı. Araç ev ile istinat duvarı arasında sıkıştı.

3 hafta önce Türkiye Gündemi

Polisin durduğu Özbekistan uyruklu 6 kadın yolcu ile onları karşılamaya gelen iki araçta yapılan aramada, Türkiye'ye kaçak olarak sokulmaya çalışıldığı belirlenen her biri 110 gram ağırlığında toplam 166 külçe altın ve 18 oyun konsolu ele geçirilirken, 7 şüpheli gözaltına alınıp, tutuklandı. Külçe altınlardan 84'ünün kadın yolcuların iç beden muayenesinde cinsel organlarında taşıdıkları belirlenip, cerrahi müdahale ile çıkarıldığı bildirildi.

3 hafta önce Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde kavgayı ayırmak isteyen V.E.B. (43), kendisini darp etmek isteyen gruptan 4 kişiyi tabancayla vurarak yaraladı.

3 hafta önce Türkiye Gündemi

Düğünden dönenlerin bulunduğu minibüs ile otomobilin çarpıştığı ve 22 kişinin yaralandığı kazada hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin hayatını kaybettiği bildirildi.

3 hafta önce Çaycuma

Uluslararası Robot Yarışması kapsamında finale adını yazdıran ve Çaycuma'da adından söz ettiren Nuran-Celal Gülşen Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Erzurum'da yapılacak olan robot yarışmasında 8 robotla Çaycuma'yı temsil edecek.

3 hafta önce Zonguldak

Küba'da bir tersanede Türk şirkete ait gemide yapılan çalışmalar sonucu yaşanan patlamada ağır yaralanan ve tedavi gördükleri hastanede hayatlarını kaybeden iki denizcinin cenazesi, memleketleri Karadeniz Ereğli ilçesinde toprağa verildi.

Backlink Paketleri