2 hafta önce Türkiye Gündemi

Bir genç yakınlarını görüntülü arayarak intihar etti.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Ev alma meselesi yüzünden çıkan kavgada yeğeni tarafından bıçaklanan bir kişi hayatını kaybetti.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

30 Ekim 2023 tarihinde yaşlı adamı öldürüp karısını yaralayan zanlının yargılandığı davanın üçüncü duruşması görüldü. Mahkeme heyeti dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

2 hafta önce Ekonomi

İstanbul Havalimanını 9 ayda 60 milyon 659 bin 88 yolcu kullandı. Havalimanlarımız 9 ayda 177 milyon 346 bin 498 yolcu ağırladı.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Kıskandığı gerekçesiyle baldızını öldürüp boş arazide toprağa gömdükten 5 ay sonra, tartıştığı motokuryeyi de öldürüp aynı araziye gömen cinayet zanlısı için hazırlanan iddianamedeki detaylar kan dondurdu.

2 hafta önce Bolu

Bolu’da köy yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı. Bir otomobilin takla attığı kazada, otomobillerde büyük hasar meydana geldi.

2 hafta önce Kastamonu

Kastamonu’da altyapı çalışmaları tamamlanan 4 ilçede doğalgaz arz töreni gerçekleştirildi. İlçelerde düzenlenen törenlere katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, "Türkiye’nin yüzde 85’i şu anda doğal gaz konforuyla tanışmış durumda" dedi.

2 hafta önce Kastamonu

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde açlara çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.

2 hafta önce Kastamonu

Kastamonu'da mevsimleri şaşıran kiraz ağacı Ekim ayında çiçek açtı.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kaybolduktan sonra Uşak’ın Eşme ilçesindeki ormanlık alana gömülü olarak bulunan 21 yaşındaki Pelin Karaca’yı öldüren şahıs, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Backlink Paketleri