2 hafta önce Bartın

3 Eylül 1968 tarihinde meydana gelen depremde 29 kişi ölmüş, 2 bin 500 bina hasar görmüştü, Amasra’da tsunami yaşanmıştı

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak’ta  Soğuksu semtine kurulan halk pazarı yoğun ilgi gördü.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak'ta kurulan giysi pazarı bugün sakin kaldı.

2 hafta önce Zonguldak

Mehmet Çelikel Lisesinin 86. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları kapsamında okul idaresi, öğretmenleri ve mezunlarının katılımıyla valilik binası önünde tören düzenlendi.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Hasan Atik gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

2 hafta önce Genel

Avşa Adası, Marmara Denizi'nin incisi olarak bilinen, yaz tatilcilerinin gözde destinasyonlarından biridir. İstanbul ve çevresinden kolay ulaşım imkânı sayesinde hafta sonu kaçamakları için ideal bir seçenek sunar. Avşa Adası otelleri de doğayla iç içe tatil yapmayı sevenlerin yanı sıra, çeşitli eğlence olanakları ile de her yaştan tatilciye hitap etmektedir.

2 hafta önce Bolu

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde kayıp ihbarı yapılan yaşlı çiftin ormanda otomobili bulundu. Yaşlı çifti arama çalışmaları sürüyor.

2 hafta önce Karabük

Karabük'te kendisinden haber alınamayan 86 yaşındaki adam evinde ölü bulundu.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Derince ilçesinde eşi ile birlikteliği olan şahsı meyve bıçağıyla 8 yerinden yaralayan sanığın yargılanmasına başlandı. Sanıktan şikayetçi olmadığını söyleyen müşteki, "Bu iş benim için utanç kaynağıdır. Bana yapılanları fazlasıyla hak ettim. Onun yerinde olsam beni öldürürdüm" dedi.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak'ta vazgeçilmez  lezzetlerin arasında yer alan kestane, tezgahlarda yüksek fiyatlarla alıcı buluyor.

Backlink Paketleri