1 hafta önce Karabük

52 yaşındaki inşaat işçisi banyoda ölü bulundu.

1 hafta önce Siyaset

AK Parti Alaplı İlçe Teşkilatı, 8. Olağan Kongresi’ni büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Kongrede mevcut ilçe başkanı Altan Güngör 320 delegenin oyu ile güven tazeleyerek görevine devam etti. Kongreye katılan partililer, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

1 hafta önce Siyaset

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, AK Parti Genel Merkezi Dış İlişkiler Başkanlığı tarafından yurt dışındaki gurbetçilerle buluşmak üzere Almanya'da görevlendirildi.

2 hafta önce Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Gençlik Kolları Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak Barosu’nun 67. Olağan Genel Kurulu, 12-13 Ekim tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla Öğretmenevi’nde başladı.

2 hafta önce Siyaset

AK Parti Gülüç Belde Başkanlığının 7’nci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilerek mevcut başkan İsmail Yılmaz yeniden yönetimi ile seçildi.

2 hafta önce Zonguldak

HASAD Halkoyunları Grubu Yönetim ve Dansçıları ve yeni kayıtlar ile yeni dönem için kahvaltıda buluştu.

2 hafta önce Kastamonu

Kastamonu'da bir araya gelen öğrenciler, kadına yönelik artan şiddete dikkat çekmek için siyah kıyafetlerle yürüyüş yaptı.

2 hafta önce Bolu

BOLU’da Demokrasi Meydanı’nda toplanan yüzlerce kişi ellerinde pankartlarla yürüyerek kadın cinayetlerini ve kadına yönelik şiddeti protesto etti.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde uygulama yaptı.

Backlink Paketleri