1 hafta önce Düzce

Düzce Belediyesi bünyesindeki hizmet araçlarının tüm bakımları öz kaynaklar ile gerçekleştiriliyor. Böylece araç bakımlarında zaman kaybının önüne geçilirken, bütçeye de katkı sağlanıyor.

1 hafta önce Düzce

Düzce’nin Çilimli ilçesi Kiraztarla Köyünde yapımı süren içme suyu şebeke hattı çalışmalarına devam ediyor.

1 hafta önce Bartın

Ormanda mantar toplarken düşen kadının yardımına kurtarma ekipleri yetişti. Ayağı kırılan ve bağırarak yardım isteyen kadın, ekiplerin operasyonu ile kurtarıldı.

1 hafta önce Zonguldak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Bağlık Mahallesi'nde yalnız yaşayan Türkan Ö.'nün evinde yangın çıktı.

1 hafta önce Türkiye Gündemi

Bir hafta önce kaybolan 68 yaşındaki adamın cansız bedeni, yol kenarında bulundu.

1 hafta önce Türkiye Gündemi

Eşiyle yaşadığı tartışma sonrası onu bıçaklayarak öldüren ve hakim karşısına çıkan 2 çocuk babası zanlı, "Eşimin beni aldattığını yakaladım, cinnet geçirdim bıçakladım" dedi.

1 hafta önce Zonguldak

Zonguldak'ta tezgahlarda yeni hafta balıklar zamlandı. 100’den satılan palamut 125 ‘ye çıktı.

1 hafta önce Düzce

Düzce Üniversitesi'nin Akçakoca yerleşkesine gelen öğrencilere, Akçakoca Gençlik Merkezi tarafından tanıtım gerçekleştirildi.

1 hafta önce Düzce

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı verilerine göre, Düzce'de 2024 yılı içerisinde bin 66 trafik kazasında 20 kişinin hayatını kaybettiği bin 716 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

1 hafta önce Bolu

Bolu'da hayvan gübresiyle ve suyla yetiştirilen bal kabakları 35-40 kilogram ağırlığına ulaştı. Yaklaşık 40 kilogram ağırlığındaki kabakları görenler şaşkına döndü.

Backlink Paketleri