1 hafta önce Türkiye Gündemi

Bir kişi lüks otomobilin içerisinde sevgilisi olduğu öne sürülen kişiyi öldürüp ardından intihar etti.

1 hafta önce Türkiye Gündemi

Rize'de şiddetli yağışların neden olduğu heyelanı anlatan vatandaş, “Deprem olur gibi ‘tok' diye bir ses geldi. Ürktük biraz, sağa sola baktık, bir şey bulamadık” dedi.

1 hafta önce Asayiş

Adana'nın Kozan ilçesinde hırsızlık yaptığı öne sürülen şüpheli 2 kız yakalanarak tutuklandı.

1 hafta önce Türkiye Gündemi

Dünya Doğayı Koruma Birliği’nin kırmızı listesinde koruma altında olan ve nesli tükenme tehlikesi altındaki porsuk, aracın çarpması sonucu telef oldu.

1 hafta önce Türkiye Gündemi

Üsküdar’da, bulunan tarihi Karadavud Paşa Cami’nin kubbe kısmında sıva çökmesi meydana geldi. Tarihi caminin hasarlı kısmı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından onarılmaya başlandı.

1 hafta önce Sağlık

Kayseri'de 1924 yılında Mustafa Kemal Atatürk tarafından 'Memleket Hastanesi' olarak açılan hastane binası 1 asırdır ayakta duruyor. Acıbadem Sağlık Grubu tarafından 2009 yılında restore edilen bina hastane olarak kullanılmaya devam ediyor.

1 hafta önce Türkiye Gündemi

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak ağaçlara çarpan patpat sürücüsü ağır yaralandı.

1 hafta önce Ekonomi

Marmarabirlik 1 kilogram zeytinin üretim maliyetini açıkladı. 2024-2025 yılı ürün alım kampanyası rekolte beyanlarının sonuna yaklaşıldığı Marmarabirlik’te, 1 kilogram zeytinin üretim maliyeti 34,20 lira olarak açıklandı.

1 hafta önce Türkiye Gündemi

6 koyunuyla birlikte 50 metrelik uçurumda mahsur kalan çoban, 4 saatlik kurtarma operasyonuyla güvenli alana çıkartıldı.

1 hafta önce Türkiye Gündemi

Pendik'te inşaat halinde olan 8 katlı bir binanın çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Korkutan yangında kimse zarar görmezken, bir vatandaş ise yangına bahçe hortumuyla müdahale etti.

Backlink Paketleri