1 hafta önce Türkiye Gündemi

Tokat'ta 19 ortaokul öğrencisi gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye kaldırıldı.

1 hafta önce Bartın

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağında 14 Ekim 2022 yılında saat 18:09'da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 43 madenci, düzenlenen etkinlikle anıldı. Facianın meydana geldiği saatte başlayan etkinlikler de duygusal anlar yaşanırken, gün batımı nedeniyle masmavi gökyüzü ise kıpkırmızı bir renge büründü

1 hafta önce Kastamonu

Kastamonu'da seyir halindeyken alevlere teslim olan otomobil kullanılmaz hale geldi.

1 hafta önce Ekonomi

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) için İŞKUR aracılığıyla alınacak 132 nitelikli eleman pozisyonuna toplam 8016 kişi başvurdu.

1 hafta önce Kültür Sanat

Zonguldak Filiz Sanat Tasarım Atölyesi eğitimcileri ve öğrencileri, Güzel Sanatlar Galerisi’nde geri dönüşüm ve ahşap boyama eserlerini sergiledi

1 hafta önce Zonguldak

Karaelmas Vergi Dairesi vergi borcu olan 28 kişilik listeyi açıklayarak panoya astı.

1 hafta önce Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğünün yeni hizmet binasının yapımında sona yaklaşıldı.

1 hafta önce Zonguldak

11 Eylül 2024’te Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğiyle Zonguldak’ta düzenlenen “Zonguldak - Adil Dönüşüm Paydaş Toplantısı “nın ardından, sürecin bir sonraki adımı olan “Zonguldak Yeşil Dönüşüm Süreci ve Ekonomik Yatırımlar” başlıklı toplantı, 14 Ekim 2024’te Ankara’da TEPAV’ın ev sahipliğinde düzenlendi.

1 hafta önce Zonguldak

Zonguldak İŞKUR İl Müdürü Okan Şentürk Kamu Sen İl Başkanlığına bağlı Türk Büro Sen Zonguldak Şube Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

1 hafta önce Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki Sakaryalı Aleyna Yenilmez, son yolculuğuna uğurlandı.

Backlink Paketleri