1 hafta önce Zonguldak

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Kredi Yurtlar Kurumu, yemek israfını önlemek ve toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla “Komşum” adlı projeyi başlattı.

1 hafta önce Zonguldak

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, torun sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.

1 hafta önce Zonguldak

Vatandaş pahalılıktan dert yanıyor, özellikle gıda maddelerindeki aşırı fiyatlanmadan yaka silkmiş durumda, aynı zamanda da taklit ve tağşiş ürünlerden de zarar görüyor, sağlığı bile bozuluyor.

1 hafta önce Zonguldak

Acılıkta bir marketin 8 liraya sattığı ekmeğe ilgi büyük

1 hafta önce Zonguldak

Elmaspark AVM girişine açılan stantlarda tatlıdan, peynire ve sucuğa kadar her şey satılıyor

1 hafta önce Zonguldak

Sol Parti tarafından Zonguldak’ta başlatılan öğrencilerin ücretsiz yemek hakkı için başlatılan imza kampanyasında 1901 imza toplandı. Partililer bugün Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne giderek imzaları teslim ettiler. İmza teslimi sırasında Sol Parti ve Badın mensuplarına zorluk çıkarıldı.

1 hafta önce Zonguldak

Geçtiğimiz hafta Zonguldak’ta Sol Parti tarafından başlatılan kampanya kapsamında toplanan imzaların teslimi için Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gelen partililer, basın açıklaması yapmak istedikleri kurum bahçesine alınmadı.

1 hafta önce Ekonomi

Türkiye genelinde Eylül ayında 140 bin 919 konut satıldı

1 hafta önce Zonguldak

Gazipaşalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Zonguldak’ta ihtiyaç sahibi ailelere destek vererek çeşitli alanlarda yardımlarını sürdürüyor.

1 hafta önce Siyaset

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Şenol Cin ve Gelecek Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Şengül Demir, Çaycuma İlçe Kadın Kolları İlçe Başkanı Yıldız Kurt ve yöneticiler Zonguldak'taki Gazeteciler Cemiyeti'ni (ZGC) ziyaret etti.

Backlink Paketleri