5 gün önce Çaycuma

Çaycuma ilçesi ile Filyos beldesi arasında alternatif olarak açılan yol, yol çalışmaları ve yağışlar nedeniyle büyük sıkıntılara yol açtı

5 gün önce Teknoloji

Instagram’ın sunduğu yayın kanalı özelliğini kullanarak kendinize bir Instagram kanalı açmayı düşünüyorsanız ya da kanalınızı henüz açtıysanız ve onu geliştirmek istiyorsanız, bazı stratejik yaklaşımlara ihtiyacınız olacak.

5 gün önce Zonguldak

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, beraberinde  müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte  Türk Kızılay Zonguldak İl Merkez Başkanlığını ziyaret ettiler.

5 gün önce Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) bünyesinde yer alan üç meslek yüksekokulunda, Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MEDEK) tarafından saha ziyareti gerçekleştirildi.

5 gün önce Zonguldak

Zonguldak Emekli Öğretmenler Derneği Lokali’nde 64 yaşındaki Zafer Arduç’un cansız bedeni bulundu.

5 gün önce Bartın

Bartın'da demir çelik fabrikasında meydana gelen patlamada 6 işçi yaralandı.

5 gün önce Devrek

Devrek Belediyesine bağlı ekipler, ilçe merkezinde başıboş halde gezerek tehlike oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan hayvanları topluyor.

5 gün önce Zonguldak

Kent Merkezindeki Maliye Sokakta kanallara binaların yağmur giderlerini bağlamayı unutmuşlar

5 gün önce Devrek

Başkan Özcan Ulupınar kahvaltıda yaptığı konuşmada belediye olarak muhtarların yanlarında olacaklarını vurguladı

5 gün önce Kdz. Ereğli

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın liderliğinde 2013 yılında hazırlanan ‘Kdz. Ereğli Belediyesi Kent Müzesi Projesi’, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan ‘Özel Müze’ onayı aldı

Backlink Paketleri