4 gün önce Türkiye Gündemi

Motosikletin devrilmesi sonucu yola savrulan genç sürücü, otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.

4 gün önce Ekonomi

ARAS Kargo’nun sürdürülebilirlik faaliyetleri kapsamında ‘yarına taşıyoruz’ mottosuyla hayata geçirdiği ‘Yeşil İlçe’ projesinin ilk ayağı Bodrum’da gerçekleşti. Bodrum Merkez, Turgutreis ve Yalıkavak şubelerindeki tüm kargo dağıtım araçlarını elektrikli araçlara çeviren şirket, Türkiye genelinde belirlenen diğer ilçelerde de kargo dağıtımlarını tamamen elektrikli araçlarla gerçekleştirmeyi hedefliyor.

4 gün önce Türkiye Gündemi

Yalnız yaşayan bir kadın, evinde bıçaklanmış halde ölü bulundu. Hayatını kaybeden Fidan Çakır'ın cansız bedenini inceleyen sağlık ekipleri Çakır'ın yaklaşık bir hafta önce hayatını kaybettiğini belirledi.

5 gün önce Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde ailesiyle kahvaltı yaptıktan sonra kestane toplamaya gittiği öne sürülen ve kendisinden bir daha haber alınmayan 72 yaşındaki adam için ekipler seferber oldu. Yaklaşık 30 saattir kayıp olan yaşlı adam, her yerde aranıyor.

5 gün önce Zonguldak

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde sağanak sonrası ortaya çıkan çifte gökkuşağı, güzel görüntüler oluşturdu.

5 gün önce Zonguldak

Zonguldak Ülkü Ocakları’nda Gökmen Karali’nin yerine  atanan Reşit Çelik göreve başladı.

5 gün önce Çaycuma

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya’nın başkanlığında, kahverengi kokarca böceğine karşı etkin mücadele yöntemlerinin ele alındığı geniş katılımlı bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

5 gün önce Zonguldak

Zonguldak Defterdarı Recep Serdar, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) düzenlenen bir sunumda, 7524 Sayılı Kanun kapsamında yapılan yeni vergi düzenlemelerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

5 gün önce Zonguldak

Zonguldak''ta etkili olan sağanağın ardından derelerden gelen sular nedeniyle deniz çamur rengini aldı.

5 gün önce Kastamonu

Kastamonu'da emniyet güçlerince yapılan operasyonda çeşitli miktarlarda kaçak malzemeler ele geçirilirken, 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Backlink Paketleri