5 gün önce Zonguldak

Zonguldak'ta yaşayan 3,5 yaşındaki Yaman Turgut, trafik polisliğine olan ilgisiyle çevresinin takdirini topluyor.

5 gün önce Karabük

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık başkanlığında, Karabük'te faaliyet gösteren firmaların yöneticileri ve iş insanlarıyla yapılan istişare toplantısı düzenlendi.

5 gün önce Karabük

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde üzerlerinden uyuşturucu madde çıkan 3 kişi gözaltına alındı.

5 gün önce Zonguldak

Zonguldak'ta'ta boşandığı H.B.'ye (37) cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Cengiz Biçici (46) takdiri ile indirimle 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

5 gün önce Bolu

Bolu'da yoğun yağış sebebiyle dağdan kopan kaya, mahallenin ortasındaki yola düştü. Kayanın yoldan kaldırılması için çalışma başlatıldı.

5 gün önce Zonguldak

AK Parti Zonguldak il Başkanı Mustafa Çağlayan, kongre süreçleri ve takvimi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

5 gün önce Zonguldak

Zonguldak'ta lise öğrencisi Büşra Akın'ın hayatını kaybettiği 18 öğrencinin de yaralandığı kazada tutuksuz yargılanan sanıklardan Ramazan A. ile öğrenci servisinin şoförlüğünü yapan Fikret B.'nin tutuklanması talep edildi.

5 gün önce Zonguldak

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Fevkani köprüsünün hurdalarının incelenmesi yönünde çıkan haberlere cevap vererek “Belgeler ve bilgiler ellerinde biz daha önce defalarca davet ettik gereğini yapmalarını istedik. Eski konuları pişirip pişirip milletin önüne koyuyorlar” dedi.

5 gün önce Bolu

Bolu'ya giriş yaptıkları sırada araçlarından dışarıya çöp attıkları tespit edilen şehirlerarası ulaşım hizmeti veren özel firma yetkilisi ile otomobilin sahibine idari para cezası uygulandı.

5 gün önce Bolu

Dün gece saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Abant Gölü'nün yüksek kesimleri beyaz örtüyle kaplandı.

Backlink Paketleri