4 gün önce Karabük

Karabük'ün Yenice ilçesinde düzenlenen operasyonda Roma dönemine ait sikke ile değişik objelerden oluşan 39 parça tarihi eser ele geçirildi.

4 gün önce Türkiye Gündemi

Bursa'da sanal kumarda harcadığı parayı eşine söyleyemeyen ve arkadaşıyla motosikletli kapkaç senaryosu hazırlayan tekstilcinin oyununu Asayiş Polisi bozdu.

4 gün önce Türkiye Gündemi

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

4 gün önce Türkiye Gündemi

Şarampole devrilen ve 6 kişinin öldüğü 34 kişinin de yaralandığı tur otobüsü kazasında, “Sabah güneşi gözümü aldı, şarampole uçtuk” diyen şoför çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

4 gün önce Bartın

Kız öğrenci yurdunda bulunan asansör düştü. Asansörde bulunan bir kız öğrenci yaralandı.

4 gün önce Bolu

Yoğun yağış sebebiyle dağdan kopan kaya, mahallenin ortasındaki yola düştü. Kayanın yoldan kaldırılması için çalışma başlatıldı.

4 gün önce Türkiye Gündemi

İkiz bebeklere hamile olan eşi 2 çocuk annesi Hatice Çaltı'yı (43) öldüren Ramazan Çaltı (39) hakkında yerel mahkeme tarafından verilen beraat kararı Antalya Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi tarafından bozuldu. Çaltı, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

4 gün önce Karabük

KARABÜK'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüne ilişkin Dursun Acar’ın tutuklu yargılandığı davanın 5’inci duruşmasında, daha önce şüpheli olarak gözaltına alınan 2 kişi tanık olarak ifade verdi.

4 gün önce Zonguldak

Genel Başkan Zonguldak’a geliyor! Gazetecilere destek olacaklar Zonguldak merkez ilçe ve diğer ilçelerde görev yapan gazeteciler haklarını aramak için 3 günlük eylem yapma kararı aldı. 21 ekim pazartesi günü başlayacak olan eylemlere gazetecilere destek olmak adına DİSK BASIN-İŞ Genel Başkanı Turgut Dedeoğlu ve sendika yönetimi de katılım sağlayacak.

4 gün önce Çaycuma

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde meydana gelen olayda 63 yaşındaki Ali Yener, evinde ölü bulundu.

Backlink Paketleri