3 gün önce Türkiye Gündemi

Aydın'ın Köşk ilçesine bağlı Akçaköy yakınlarında motosikletin kum kamyonunun altında kalması sonucu meydana gelen trafik kazasında anneanne ve 5 yaşındaki torunu hayatını kaybetti.

3 gün önce Bolu

Bolu’da Valilik binası yanında bulunan askeri lojmanlardan yükselen yoğun dumanlar paniğe neden oldu.

3 gün önce Bartın

Bartın'ın yüksek kesimlerinde kar, il ve ilçe merkezlerinde ise yağış hayatı olumsuz etkiliyor. kalınlığı 10 santimetreye geçen kar ve soğuk nedeniyle orman işçileri zor anlar yaşarken, yağış nedeniyle yükselen ırmak seviyesi ekipleri alarma geçirdi. Arıt Çayı'nın taşması sonucu 7 köyün yolu su altında kaldı.

3 gün önce Türkiye Gündemi

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

3 gün önce Kastamonu

Kastamonu Üniversitesi'nde TÜBİTAK desteğiyle hayvancılıkta verimlilik için doğal yaklaşımlar incelenecek.

3 gün önce Düzce

Düzce Üniversitesi'nde öğrenim gören yurtlarda kalan öğrenciler, yurtların bahçelerinde bulunan hobi bahçelerinde toprakla uğraşarak vakit geçiriyor.

3 gün önce Düzce

Şeker hastalığına yakalandıktan sonra şifayı kudret narında bulan Ziraat Mühendisi Şenol Özmen, çalıştığı iş yerinden ayrılarak 5 yıl önce kudret narı üretimi yapabilmek için sera kurdu.

3 gün önce Düzce

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Özlü, “Muhtarlarımız, hizmetlerimizi eksiksiz ulaştırmak için var gücümüzle çalıştığımız 63 mahalledeki gözümüz, kulağımızdır” dedi.

3 gün önce Bolu

Bolu’nun Seben ilçesinde iki katlı evde çıkan yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale geldi.

3 gün önce Bartın

Bartın Merkezde merkez üssü Bartın olan 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Backlink Paketleri