20 saat önce Kilimli

Zonguldak'ta sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden çift; son yolculuğuna uğurlandı.

21 saat önce Zonguldak

Çaycuma ve Çevre Köylerini Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Asma Mahallesi TTK Üzülmez Müessesi sınırları içerisinde yer alan Fransızlar döneminden kalma iki bina için Zonguldak Belediyesi’nin harekete geçmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti” dedi.

21 saat önce Zonguldak

DİSK Basın-İş Genel Başkanı Turgut Dedeoğlu, gazetecilerin saat 17.00’de gerçekleştireceği eylem öncesinde Genel-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu’nu ziyaret etti.

21 saat önce Zonguldak

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından 14-20 Ekim tarihleri arasında aranan ve yakalanan şahıslar, ele geçirilen silahlar, trafik denetimleri, okul ve çevresi denetimi ile uyuşturucu madde operasyonları gerçekleştirildi.

21 saat önce Türkiye Gündemi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hafriyat kamyonunun devrildiği trafik kazasında 1 kişi yaralanırken, kaza nedeniyle yol 2 saat trafiğe kapandı.

22 saat önce Zonguldak

Gökçebey ilçesine atanan Kaymakam Hatice Rüveyda Kahraman Şıktaş’ı Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu makamında kabul etti

22 saat önce Türkiye Gündemi

Adıyaman’da motosikletlerle yarış yapan 2 genç canlarını hiçe saydı.

22 saat önce Türkiye Gündemi

Gaziantep'te çok sayıda suçtan hakkında 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şahıs jandarma ekiplerince yakalandı.

22 saat önce Türkiye Gündemi

Muğla'nın Milas ilçesinde 4 şahıs, marketin dışarısında bulunan dolaptan poğaça, simit ve meyve suyu çalarken, hırsızlık anı marketin güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.

22 saat önce Türkiye Gündemi

Tokat'ta kontrolden çıkan milyonluk Audi otomobil takla atarak adeta hurdaya döndü.

Backlink Paketleri