Spor

Taraftarla vedalaşıp ayrılığını resmen duyurdu... Yeni sezonda aramızda olmayacak!

“Şimdi çok üzgünüm ki vakit ayrılık vakti...”

Abone Ol

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 2023-2024 sezonuna damga vuran şampiyon Zonguldakspor Basket 67’nin baş antrenörü Barış Güney, kırmızı-lacivertli takıma veda etti. Şampiyon coach, 2024-2025 sezonunda kariyerine bir başka takımla veda edecek.

Basketbol kariyerinin ardından geçiş yaptığı antrenörlükte ilk şampiyonluğunu Zonguldakspor Basket 67’yle yaşayan 41 yaşındaki Barış Güney, büyük başarılara imza attığı sezonun ardından Zonguldak ve Zonguldakspor Basket 67’ye resmen veda etti.

Güney, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ayrılığını duyurup taraftarla helalleşti.

“Ayrılıklar da sevdaya dahildir” sözleriyle duygusal bir veda mesajı yayınlayan Güney, Zonguldak’tan “efsane şehir”, taraftardan da “madenci torunları” diye bahsetti. Sezonu şampiyon unvanla tamamlayan Barış Güney, 2024-2025 sezonunda meslek kariyerine yine şampiyonluk peşinde koşacak bir başka takımla devam edevek.

Güney, veda mesajında şu notlara yer verdi:

“Basketbol antrenörlüğü kariyerimde ilk şampiyonluğu yaşadığım efsane şehir, madenci torunları... Barış Güney’i İmparator diye bağrına basan, iyi günümde de, kötü günümde de her zaman karşılık beklemeden yanımda olan büyük Zonguldakspor taraftarı...

Şimdi çok üzgünüm ki vakit ayrılık vakti...

Elimi kalbime götürüyor ve sizlerin önünde son kez saygıyla eğiliyorum.

Siz değerli Zonguldakspor taraftarının benim için yaptıklarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Unutmayın ki bazı ayrılıklar da sevdaya dahildir ve yaşanması gerekir. Sizlere, Zonguldak şehrine en ufak bir hakkım var ise hepsini helal ediyorum.

Kendinize iyi bakın, hep şampiyon kalın. Bir ömür boyu hatırlanacaksınız.”

SPOR SERVİSİ