Zonguldak’ta, tenis kortunda tanışıp birbirlerine aşık olan Emre Bakırcık ile Çağla Kırkçeşmeli, sonsuza dek sürecek aşklarının başladığı tenis kortunda kıyılan nikahla evlendi.

Zonguldak Kömürspor’da kiralık oynamışlardı, Kocaelispor’la antrenmanlara başladılar Zonguldak Kömürspor’da kiralık oynamışlardı, Kocaelispor’la antrenmanlara başladılar

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü vekili aynı zamanda tenis antrenörü Emre Bakırcık, 2021 yılında temel tenis eğitimi verdiği sırada Zonguldak Orman İşletme Müdürlüğü personeli Çağla Kırkçeşmeli ile tanıştı. Tenis kortunda tenisle başlayan aşk hikayesi, birlikteliğin 3’üncü yılına girilirken görkemli bir nikah töreniyle taçlandı.

Normal programa göre nikah salonunda yapılması planlanan nikah töreni, Emre-Çağla çiftinin aldığı karar üzerine ilk tanışmaya tanıklık eden ve büyük aşkın başladığı tenis kortunda gerçekleşti.

Yayla Mahallesi’nde, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne ait tenis kortunda düzenlenen nikah töreni bu yönüyle bir ilke sahne oldu. Nikaha özel hazırlanan tenis kortuna dizayn edilen nikah masasında mutlu bir tablo çizen Emre-Çağla çiftinin şahitliklerini Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ile eşi Berrak Yüksel ve Emrah Bakırcık ile Sibel Seçil Kaplan yaptı.

Tenis kortunda kıyılması sebebiyle farklı bir konsept ortaya çıkaran nikah, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem tarafından kıyıldı. İlk başkanlık yılında tenis kortunda görkemli bir nikah kıyan Erdem, nikah defterine imzaların atılmasının ardından evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim etti.

Nikahın kıyılmasının akabinde Başkan Tahsin Erdem, sporla iç içe olan çifte spor dolu günler ve ömür boyu mutluluk dileyip hediyesini takdim etti.

Emre-Çağla çiftini bu mutlu gününde aileler başta olmak üzere Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yakın akraba ve dostları, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi personeli, spor şubesi, antrenör ve sporcular yalnız bırakmadı.

Seçkin davetli topluluğu önünde gerçekleştirilen nikah töreniyle hayatlarını birleştirip mutluluklarını taçlandıran Emre-Çağla çiftinin düğün töreni, 13 Temmuz Cumartesi günü Kastamonu Elit Çay Bahçesi ve Balo Salonu’nda yapılacak.

SPOR SERVİSİ

9 H9 A55509 H9 A55249 H9 A55289 H9 A55319 H9 A55579 H9 A55759 H9 A56049 H9 A56149 H9 A55829 H9 A55989 H9 A5617

Editör: Hüseyin EKİNCİ