Zonguldak Ticaret Lisesi Mezunları ve emekli öğretmenler, geleneksel pilav şenliğinde bir araya geldi. Ticaret Lisesi Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen etkinlik, okulun kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

Şenlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Etkinliğe, Ticaret Lisesi Mezunları Derneği eski kurucusu ve Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu, Karaelmas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Abasız, Avukat Gönül Üşümüş, Ticaret Lisesi Mezunlar Derneği Fahri Başkanı Gönül Demirsu ve Karaelmas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Şenol Kadem'in yanı sıra bugüne kadar okuldan mezun olan birçok öğretmen ve öğrenci katıldı.

Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu, konuşmasında okulun Kız Meslek Lisesi'ne devredilmesine izin vermeyeceklerini vurguladı ve katılımcılardan bu konuda duyarlı olmalarını istedi. "Herkesin kendine göre bir çevresi var. Eşinize, dostunuza bu konuyu işleyin. Bu okulun her bir merdiveninde hepinizin belki binlerce ayağının izi duruyor," diyerek duygusal bir konuşma yaptı.

Avukat Gönül Üşümüş, konuşmasında dernek faaliyetlerine katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, "2010 yılından itibaren tüm etkinliklerimizi derneğimizin ismi altında sizlerle beraber gerçekleştirdik. Bu süreçte bize destek olan tüm okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize, mezun arkadaşlarımıza ve gönülden bu okula bağlı herkese teşekkür ederim," dedi.

Fahri Başkan Gönül Demirsu da derneğe katkı verenlere teşekkür etti. Karaelmas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Abasız ise "Ticaret Lisesi mezunu olmak bir ayrıcalıktır" diyerek etkinlikte bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından katılımcılar toplu fotoğraf çekiminin ardından pilav, ayran ve tatlı ikramıyla şenliği sonlandırdı.

Pilav Şenliği Ticaret 2

Palamut irileştikçe fiyatı da artıyor Palamut irileştikçe fiyatı da artıyor

Pilav Şenliği Ticaret

Pilav Şenliği Ticaret 3

Muhabir: Ersen Berk Çelik