Zonguldak tüketici hakları derneği başkanı Ali Topaloğlu geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak Kapuz Plajının belediyle tarafından özelleştirilmesine karşı çıkmıştı.

Yeniden bir açıklama yapan Topaloğlu “ yanlış anlamışım” diyerek şunları söyledi: Geçtiğimiz günlerde, Zonguldak belediyesinin Kapuz plajı ve fener çay bahçesinin işletmesini ilahe edileceği haberi basın yayın organlarında çıkmış, Bizde bu konuda açıklama yaparak bunun yanlış olduğunu kamuoyu ile paylaşmıştık. Belediyeden tarafımıza verilen bilgide durumun böyle olmadığı, Geçmiş dönemde olduğu gibi yine belediye ait şirket üzerinden işletileceği tarafımıza iletilmiştir.

Kaçak ocakta göçük: 1 işçi mahsur kaldı. Ekipler olay yerine sevk edildi Kaçak ocakta göçük: 1 işçi mahsur kaldı. Ekipler olay yerine sevk edildi

Öncelikle belediyenin yönetimine bu anlamda tüketiciler adına teşekkür ediyoruz. Ayrıca derneğimizi bilgilendirdiği için de teşekkür ederiz. Bizler sosyal belediyecilik yolunda atılacak her adımı destekleyeceğiz.”

Kaynak: Haber Merkezi