Türkiye Gündemi

Trafiği tehlikeye sokan sürücüye ceza yazıldı!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, ters yönde ilerleyen bir pikap sürücüsüne diğer sürücülerin uyarılarına rağmen devam etmesi üzerine 4.063 TL para cezası kesildi.

Abone Ol

Gelikspor iki flaş transferi bitirdi... “Şampiyonluk bizim olacak” Gelikspor iki flaş transferi bitirdi... “Şampiyonluk bizim olacak”

Karabük Haber – Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, ters yönde ilerleyen bir pikap sürücüsüne diğer sürücülerin uyarılarına rağmen devam etmesi üzerine 4.063 TL para cezası kesildi.

Olay, Karabük-Bartın Karayolu Eflani Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Diğer sürücüler, ters yönde ilerleyen pikabı fark ettiklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kendi şeritlerinde seyreden sürücüler, hızlarını azaltarak manevra yaparak çarpışmadan kurtuldu. Pikap sürücüsünü uyarmak için selektör yaparak korna çaldılar. Ancak sürücü, uyarılara aldırış etmeyerek hem kendi hayatını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı. Bu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kur’an kursuna katılan öğrenciler, matematik dersi de alıyor Kur’an kursuna katılan öğrenciler, matematik dersi de alıyor

Tespit edilen KGYS (Kara Güvenlik Yönetim Sistemi) kameralarıyla pikabın plakası tespit edilen sürücüye 4.063 TL para cezası uygulandı. Bu şekilde trafik kurallarını ihlal ederek diğer sürücülerin can güvenliğini tehlikeye atan sürücülerin yaptıkları yanlışlara karşı caydırıcı önlemler alınmaya devam ediyor. İHA

Çaycuma 3 kitapta anlatıldı Çaycuma 3 kitapta anlatıldı

İş başvurusunda son gün yoğunluğu! İş başvurusunda son gün yoğunluğu!