Zonguldak

TSO Başkanı Demir, Almanya’da temaslarda bulundu

TSO Başkanı Demir, Almanya’da temaslarda bulundu

Abone Ol

TSO Başkanı Demir, Almanya’da temaslarda bulundu

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; “Almanya, Essen ziyaretimiz kapsamında, RAG vakfı tarafından kurulmuş olan BRYCK inovasyon merkezini ziyaret ettik. Bölgedeki yenilikçi girişimcilik ekosisteminin bir parçası olan bu merkez, geleceğin teknolojilerini şekillendirmek ve iş dünyasına yön vermek adına önemli bir rol üstleniyor. Bizimde üzerinde çalışmakta olduğumuz Teknoloji kasabası projemizin uluslarararasılaştırılması konusunda, kıymetli hemşehrimiz merkezin yöneticisi Ersin Üstün ile detaylı istişarelerde bulunduk. Ersin Üstün’e misafirperverliği ve paylaşımcı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

DEMİR, TİCARET ATAŞESİ İREM EKMEKÇİ KONUK’U ZİYARET ETTİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, beraberinde iş insanı Rasim Cin ile birlikte T.C Düsseldorf Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi İrem Ekmekçi Konuk’u Ziyaret Etti.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; “ Almanya, Essen ziyaretimiz kapsamında, Ticaret ateşimiz İrem Ekmekçi Konuk Hanım’ı ziyaret ettik. E-Ticaret, lojistik başta olmak üzere iş birliği potansiyeli taşıyan sektörlerle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Nazik kabulleri ve iş birlikçi yaklaşımları için kendilerine teşekkür ederim “ dedi.

TSO BAŞKANI DEMİR İLHAN BÜKRÜÇÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, beraberinde iş insanı Rasim Cin ile birlikte ilhan Bükrücüyü ziyaret Etti.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; “ Almanya, ziyaretimiz kapsamında, Almanya’daki Türk iş camiasının önde gelen isimlerinden kıymetli hemşehrimiz İlhan Bükrücü'yü ziyaret ettik.  İlimizde geliştirmeyi planladığımız sağlık turizmi ve yaşlı bakım sektörü ile ilgili tecrübelerinden istifade etmek üzere istişarelerde bulunduk. Misafirperverliği ve iş birlikçi yaklaşımları için kendilerine teşekkür ederim “ diye konuştu. (Haber Merkezi)