Zonguldak

TTK'nın emektarları 13. kez buluştu

TTK'da Karayolu Motor Atölyesi, Merkez Garajı ve İş makinalarından emekli olmuş çalışma ve mesai arkadaşları biraraya gelerek özlem ve hasret giderdiler.

Abone Ol

TTK (Türkiye Taş Kömürleri)Kurumuna bağlı Ulaştırma İşletme müdürlüğüne bağlı Karayolu Motor Atölyesi, Merkez Garajı ve İş makinalarından emekli olmuş çalışma ve mesai arkadaşları biraraya gelerek Kurabiye ve çay eşliğinde biraraya gelerek anılarını tazeleyerek, özlem ve hasret giderdiler.

Geçmiş yıllarda, aktif ve faal olduğu zamanlarda, TTK Ulaştırma müdürlüğü ne bağlı birim, servis ve personelin şehrimize birçok alanda hizmeti olmuştur. Özellikle belediyenin ihtiyaç duyduğu zamanlarda sağ kolu olan ulaştırma müdürlüğü ne bağlı, İş makineleri ,damperli kamyon,otobüs, itfaiye ve değişik iş kollarında yanında olmuştur. Öyle ki,sel,heyelan,toprak kayması  gibi doğal afetlerin yanında birçok köy yolu ve camı inşaatında, İş makineleri,damperli kamyonların hizmeti azımsanmayacak kadar çoktur.

HAYAT VEREN ELLER

İşte bu İş makineleri,damperli kamyonlar,otobüsler,Tırlar, Yakıt tankerleri,Direk ve yolcu taşıyan yük kamyonları,hafif ve orta ölçekli midübus, pikap ve makam araçlarına hayat veren usta ve hünerli eller, biraraya gelerek hasret giderdiler.

Kozlu,da kendiside bir ulaştırma personeli olan Yıldıray Bektaş'ın mekanında buluşan TTK Ulaştırma camiası, mutlu bir şekilde geçirdikleri bir birlikteliğin ardından yine mutlu bir şekilde şehir dışından da gelen mesai arkadaşlarıyla vedalaşarak,14. buluşmada da biraraya gelebilme dilekleriyle ayrıldılar.