Bülent Kantarcı, AK Parti seçmenlerine hakaret eden mesajı destekledi Bülent Kantarcı, AK Parti seçmenlerine hakaret eden mesajı destekledi

Balıklar tezgahlarda yerini aldı! Fiyatlar ise cep yaktı Balıklar tezgahlarda yerini aldı! Fiyatlar ise cep yaktı

Bilindiği gibi Zonguldak’ın Amasra’ya rakip olabilecek bir sahili var. Ancak buraya gereken önem verilmiyor. Türkali’ye gereken yatırımları yapıp bu köyü turizme açabilmek için de yetkililer gereken ilgiyi göstermiyorlar. En azından bu köyün denizle bağlantısını kesen ve üstünden tren geçen tümsek bile buradan kaldırılıp başka bir yere alınamıyor. Geleceği çok parlak olan ve Amasra’yı bile sollayabilecek bir kapasitesi olan Türkali’ye tesis ve yatırım yapmamak ise Zonguldak7ın turistik geleceğine bir ihanet olarak  ortaya çıkıyor.

Hastanede alkol dolumu sırasında yapılan şaka hayatını kararttı Hastanede alkol dolumu sırasında yapılan şaka hayatını kararttı

Türkali köyü ATV Avrupa kanalında yayınlanan 'Vizyon' programında tanıtıldı. İki gün süren çekimlerin sonucunda ATV ekibi Türkali Köyü'nün doğal güzelliklerini ekrana yansıttı.

Program 18 Ağustos günü (dün) ATV Avrupa kanalının “Vizyon” Programında yayınlandı.

İki kilometrelik sahiliyle, teniz ve mavi bayraklı deniziyle ünlenen Türkali’nin turistik geleceği bu sektörde konuşulmaya başlandı.

Programda Türkali Köyü'nün yaklaşık 2 bine yakın nüfusu bulunurken, gurbetçi ve dışarıdan gelen yerli ve yabancı gruplarla birlikte bu sayının 4 bin ile 5 bin üzerinde olduğu da ifade edildi. Programda köy Muhtarı Sadık Taşkıran da gelecekte turizmin diğer alanları ve doğa turizmi ile de ünlenmeyi planladıklarını vurguladı.

Türkali Yatrım (2)

Türkali Yatrım (3)

Türkali Yatrım (1)

Muhabir: Sermet Aksu