Sevgilisini ormanda başına taşla vurarak, cinayete şahit olan oğlunu evde boğarak öldürdü Sevgilisini ormanda başına taşla vurarak, cinayete şahit olan oğlunu evde boğarak öldürdü

Muhtarlık seçimi husumeti! 17 yaşındaki gence pompalı tüfekle saldırı düzenledi Muhtarlık seçimi husumeti! 17 yaşındaki gence pompalı tüfekle saldırı düzenledi

Zonguldak’ta iki kızına uzun süre cinsel istismarda bulunan ve bir kızını hamile bırakarak cezaevine giren E.A (45) olayı Türkiye gündemine oturdu. Olayla ilgili haberleri duyan vatandaşlar E.A.’ya tepki gösterdiler.

Türkiye erken seçime mi gidiyor? Türkiye erken seçime mi gidiyor?

iki kızına uzun süre cinsel istismarda bulunan ve bir kızını hamile bırakarak cezaevine giren E.A (45) isimli bir şahıs Beycuma M Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda cinsel organını kesti.
Zonguldak merkeze bağlı Karapınar köyünde iki kızına tecavüz eden ve kızlarından biri olan  Ö.A’nın (17) hamile kalmasıyla ortaya çıkan olay sonrasında tutuklanan baba E.A. kaldığı Beycuma M Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda cinsel organını kendisi jiletle kesti. Olayın ardından E.A’nın penisi Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’nde yeniden dikildi.

Olay, Karapınar köyünde meydana geldi. Ö.A. İsimli çocuk muayene olmak maksadıyla gittiği Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde 18 haftalık hamile olduğunu öğrendi. Emniyet mensuplarının Ö.A. İle yaptığı görüşmede, babası E.A. isimli şahıs tarafından yaklaşık 2-3 yıldır cinsel istismara uğradığını söyledi. 
İfadenin alınmasının ardından diğer kız çocuğu M.A.(15) da 3-4 senedir babası tarafından cinsel istismara uğradığını ifade etti. 
Yaşanan olayların ardından baba E.A. Karapınar Köyü’nde yakalandı.
jandarma tarafından yakalanan E.A. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Cezaevinde kendisi penisini jiletle kesen E.A. acil olarak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede E.A’nın penisinin kesik olan kısmının dikildiği öğrenildi.
E.A. Tedavisinin ardından tekrar Beycuma M tipi Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. 
olayı basına yansımasının ardından yaşananlar Türkiye’de en çok konuşulan konular arasında yer aldı. 
Bazı vatandaşlar sosyal medya hesaplarında şu şekilde paylaşımda bulundular:

“Kesip ezselermiş şöyle iyice de dikilmeseymiş”
“Niye geri dikilmiş ? Yok yani ciddi ciddi tekrar yapsın diye mi ? Bırakın gebersin”
“Anlaşılan kesmekle yetinmeyip gözünü de çok pis korkutmuşlar.Ellerine sağlık. Ne yazık ki bazen adalet böyle sağlanabiliyor ancak.”
“Dikilmeseymiş keşke bi damar eksik bağlasalardı iş göremez hale gelsin belki de sadece görüntü”
“Ortada hukuk adalet olmayınca vatandaşlar gereğini yapmışlar”
“Kesenin eline sağlık, senin gibilerin sonu hep böyle olur inşallah.”
“Bu ne igrenclik.bu ne rezillik.idam gelmeli veya iskence ile ölmeli”
“Ciddi mi bu, aklım kabullenmek istemiyor ya nasıl bir şey bu”
“İçimin yağları eridi.Dikişleri tutmaz inşallah”
“Niye diktiniz diyenlerlere sesleniyorum iyi ki dikmişler, iyileşsin bir daha kessinler aynı acıyı tekrar tekrar yaşasın”
“İşlevini göremeyecek şekilde dikseydiniz. Kesenin eline sağlık. İyi olmuş.”

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma